Till innehållet
Allmänt

Hög temperatur på Vasaesplanadens tandklinik på grund av trasigt kylsystem

tandläkare sköter ett barn hammaslääkäri hoitaa lasta

Temperaturen på Vasaesplanadens tandklinik i Vasa är nu exceptionellt hög. Det här beror på att fastighetens kylsystem har gått sönder. Ett nytt system är på kommande, men under tiden försöker man kyla ner utrymmena på andra sätt.

– Vi har redan fått kylapparater till vissa rum och har beställt fler, säger biträdande övertandläkare Annika Nummela-Mänty.

Vårdtiderna kan förkortas

De kunder som redan har en tid reserverad tid till Vasaesplanadens tandklinik behöver inte vara oroliga eller annullera sina tider. På grund av den höga temperaturen kan behandlingstiden ändå bli en aning kortare än planerat. Vi tar personligen kontakt med kunden om den bokade tiden eller platsen måste ändras.

– När temperaturen är så här pass hög ser vi till att personalen får tillräckligt med extra pauser i arbetet. Det här är viktigt både med tanke på orken och kvaliteten, säger Annika Nummela-Mänty.

Tid till mun- och tandvården kan reserveras via telefonnumret 06 218 9100. Samma telefonnummer kan ringas om man behöver råd eller få sitt vårdbehov bedömt.