Till innehållet

Med hjälp av tjänsten Egenvård kan du följa upp din vård och kontakta en yrkesperson inom hälsovården oberoende av tid och plats. Att använda tjänsten påskyndar uträttandet av dina ärenden och minskar telefonsamtal och besök på fysiska mottagningar. Användningen av tjänsten Egenvård kräver stark autentisering.

Tjänsten Egenvård är uppdelad i två funktioner, meddelanden och hälsouppgifter. I tjänsten kan du kommunicera med en yrkesperson inom hälsovården, kontrollera och uppdatera dina egna uppgifter, kontrollera Marevan-dosering och resultaten av en del laboratorieprover.

Hur använder jag Egenvård?

Larsmo, Jakobstad, Pedersöre, Nykarleby och Kronoby: Logga in i tjänsten

Kasköbor: Logga in i tjänsten

Kristinestadsbor: Logga in i tjänsten

Tjänsten styr dig först till identifiering. För att identifiera dig behöver du nätbankskoder eller mobilcertifikat. När du har identifierat dig kommer du direkt till Egenvårds ingångssida.

Om du använder tjänsten från en dator på en offentlig plats, kom ihåg att logga ut från tjänsten och rensa webbläsarens cacheminne och historik. Dessutom måste du stänga webbläsaren och ta bort eventuella bilagor som du har sparat på datorn.   

Läs tjänstens dataskyddsbeskrivning