Till innehållet

Vi har 8 000 anställda och vi har alla kommit hit via våra egna, unika vägval. Vi har alla vår egen berättelse, men tillsammans är vi Österbottens välfärdsområde. Hos oss finner du många möjligheter, oavsett om du har lång erfarenhet av branschen, är nyutexaminerad eller ännu studerar.

Testa något nytt eller fortsätt förkovra din kompetens inom just din specialitet och kom med och utveckla verksamheten så att vi kan erbjuda bästa möjliga service. Tillsammans med oss får du göra ett betydelsefullt och mångsidigt arbete som håller hög kvalitet. Hos oss kan du utöka ditt nätverk och växa i en mångprofessionell, tvåspråkig gemenskap som siktar på att besitta spetskompetens och ge trygghet av nordisk toppklass.

Det är lätt att trivas i Österbottens böljande kustlandskap, både på jobbet och på fritiden. Oavsett om du väljer att jobba i någon av våra idylliska småstäder eller levande centrum.

Var vill du börja?

Kuntarekry – här hittar du alla lediga jobb!

Kuntarekry

Hur söker man?

Söker du en plats via Kuntarekry för första gången? Gör så här:

Registrera dig och skapa en profil.

  • Fyll dina grunduppgifter
  • Fyll i dina uppgifter om utbildning 
  • Fyll i dina uppgifter om arbetserfarenhet
  • Fyll i dina uppgifter om språkkunskaper 

Från och med nu finns informationen sparad i din profil och du kan använda den som grund varje gång du loggar in i programmet och söker en ny plats.

Följ instruktionerna i programmet för att lämna en ansökan. Frågor gällande lösenord och tekniska problem i anslutning till ansökan kan riktas till tuki@kuntarekry.fi. 

Bra att tänka på: 

Behörighetskraven för varje plats finns alltid utskrivna i våra arbetsplatsannonser och består av krav på studier och språkkunskaper. Tilläggsinformation om hur man till exempel konkret påvisar sina språkkunskaper finns i vår behörighetsstadga. 

  • För visstidsanställningar anställs även personer som inte uppfyller behörighetskraven. 

Behörighetsstadga

Ta kontakt

Har du frågor eller hittar du inte det du söker? Kontakta oss via e-posten rekry@ovph.fi.

Nedan hittar du våra HR-sakkunniga. 

Sabina Bäckman, rekryteringsplanerare
040 143 4801

Suvi Saarikoski, HR-sakkunnig
040 619 4417

Tiina Uusitalo, HR-sakkunnig
050 438 5900

Andreas Wentin, HR-sakkunnig
040 168 5534

Stiina Bertholm, HR-sakkunnig
040 632 4867