Till innehållet

Palautteen voit asiakkaana antaa nimettömänä tai omalla nimelläsi. Seuraamme palautetta säännöllisesti ja otamme palautteet huomioon, kun kehitämme toimintaamme. Halutessasi saat henkilökohtaisen vastauksen palautteeseesi, jos olet jättänyt yhteystietosi. 

Jos saamanne hoito herättää teissä kysymyksiä, on hyvä keskustella asiasta lääkärin tai hoitohenkilökunnan kanssa hoitoyksikössä. Hoidosta voit myös antaa palautetta seuraavin tavoin.

Anna palautetta

Asiakkaan, potilaan tai omaisen ilmoitus vaaratapahtumasta

  • Mikäli koet, että omassa tai omaisesi hoidossa tai palvelussa on tapahtunut virhe, epäkohta tai läheltä piti tilanne, voit tehdä vaaratapahtuma-ilmoituksen verkkolomakkeella. Voit myös tehdä ilmoitus epäasiallisesta kohtelusta. Ilmoituksen voit tehdä nimettömänä tai omalla nimelläsi. Jos jätät yhteystietosi, saat tiedon asian etenemisestä. Ilmoitus lähetetään asiakas- ja potilasturvallisuudesta vaastaaville sekä laatujohtajalle, jonka jälkeen ilmoitus käsitellään vastuussa olevien ihmisten kanssa. 

Lisätietoa potilaan, asiakkaan ja omaisen asemasta ja oikeuksista

Ulkoisen palveluntuottajan/yhteystyökumppanin vaaratapahtumailmoitus

  • Pohjanmaan hyvinvointialueen kaikki yhteystyökumppanit voivat tehdä vaaratapahtuma- tai epäkohtailmoituksen tällä verkkolomakkeella. Ilmoitus lähetetään asiakas- ja potilasturvallisuudesta vastaaville sekä laatujohtajalle, jonka jälkeen ilmoitus käsitellään vastuussa olevien ihmisten kanssa.